SportsInternational-Premier-League

Äntligen Äntligen omg 5

Äntligen äntligen.

Intheblood tycker nästen lika illa om landslagsuppehållen som vi tycker om transfer fönstret…

Men nu är det dags och vilken omgång sedan!

 

Everton – Chelsea

Redan förmiddagsmatchen är en riktig godbit.

Chelsea som resultat- och spelmässigt hackat betänkligt har nu till råga på allt fått Courtois skadad.

Everton, har börjar helt OK ligger där man kan förvänta sig dem, på övre halvan, även om det funnit matcher man förväntat sig mer av dem.

Sanningen är att Mourinhos män måste leverera, nu!

En intressant match i match blir att se John Stones spelar mot laget som så gärna ville ha honom med på plan idag. John Terry, på andra planhalvan, måste vara revanschsugen så jag tror det kommer att smälla rejält för Everton anfallarna när dom försöker forcera Chelsea försvaret.

Mitt tips 1-1

Arsenal – Stoke

Inte heller för Arsenal har liga öppningen varit helt prick fri, bara en poäng på de två första hemmamatcherna, men man har häng på lagen där framme, förutom City då som rusar på.

Stoke däremot står utan seger än så länge, och inte heller här får man sin första tre poängare.

Mitt tips 3-1

 

Crystal Palace – Manchester City

Intheblood gillar Crystal Palace, eller åtminstone Selhurst, publiken och arrangemangen. Nu blir det finbesök då serieledarna, utan poängförlust, Manchester CItyu kommer på besök.

 

Pardew har byggt sitt palats väldigt smart med Bolasie (att ingen stor klubb snodde honom) på ena kanten och Puncheon på den andra och dessutom Yohan Cabaye centralt på mitten har man flera lysande anfallsalternativ.

Palace slogt City på Selhurst i april så Pellegrini vet exakt vad som väntar

City har möjligen ett problem gällande vem som spelar högerback Bacary Sagna är tveksam till spel och Zabaleta är redan borta, och vem får denna ev. vikare mot sig ju just det en viss Yannick Bolasie.

City som imponerat oerhört i upptakten, men inga träd får växa till himlen och jag tror man tappar sin första poäng här.

Mitt tips 1-1 men garderar med en två på kupongen.

Norwich – Bournemouth

 

Spännande nykomlingsmöte och förväntningarna här är en frejdig match med full fart och båda hållen. Norwich vill alltid spela fotboll hemma, och Bournemouth kan bara full fart framåt.

Norwich har dock problem framåt, och försökte förstärka forwardsbesättningen i fönstrets sista timmar, dock utan framgång.

Som sagt nykomlingsmöte och i och med detta ett 6 poängsmöte redan på förhand.

Mitt tips, 2-1

 

Watford – Swansea

Swansea imponerar i år igen, och Gomis, Montero och Ayew har varit en fantastisk offensive trio så här långt. Någon som saknar Bony från i fjol?

Watfords styrka ligger mycket I snabba omställningar och ett kontringsspel som kanske passar sig bättre på bortaplan än hemma, så det här är definitivt en match som missgynnar dem.

Mitt tips 1-2

 

West Bromwich – Southampton

Transferfönstret var bra för Southampton och West Bromwich stjärnorna Victor Wanyama och Saido Mane i Saints och Saido Berahino i Albion stannar, åtminstone till januari.

Southampton fick äntligen till det mot Norwich efter ett par riktigt skrala insatser i inledningen.

Tror det här blir en jämn match med två lag som jag tror hamnar mitt i tabellen i maj.

Mitt tips 1-1

 

Manchester United – Liverpool

Som om det inte var nog med godbitar denna dag, så avslutas Premier lördagen med en riktig höjdare. United – Liverpool. Rivaliteten och hatet mellan dessa lag och städer kan inte nog beskrivas, och ja artikeln kommer ut under lördagen på bloggen!

Spänning nerv och stora spelare, kan vi hoppas på en stor match också?

Själv tror jag på kamp, och stängda ytor och svårt att skapa chanser nr bägge lagen vet hur mycket som står på spel. Fast Arsenal Liverpools 0-0 match var ju inte direkt stängd.

Blir det De Gea som står i United nu igen, skall han ta Cechs roll mot Mingolet?

Blir det oavgjort även här, varför inte men knappast 0-0

Mitt tips 1-1, garderar med 1 för hemma favören.

 

 

 

 

 

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com