SportsInternational-Premier-League

Återtåget! Dags för QPR att avsluta Jojo-åren – 3 anledningar till att dom lyckas

Engelska fotbollens Jojo-lag nummer 1 är nere igen. QPR som kom sist förra säsongen efter en säsong fylld med konstigheter satsar nu på stabilitet för att en gång för alla ta sig upp och sedan hänga kvar. Länge!

 

image

 

In the blood kommer den här säsongen att utvidga sin rapportering från den engelska fotbollssäsongen och hålla ögonen på både Premier League och Championship.

Framförallt kommer vi följa QPR och deras försök att hitta stabilitet och att ta sig tillbaka till finrummet.

Inför bortapremiären mot Charlton har vi hittat tre anledningar till varför det faktiskt skulle kunna gå QPR´s väg i år, trots debaclet i våras.

1. Tränaren – När Harry Redknapp sa upp sig i början av året gjorde klubbledningen valet att ge andretränaren Chris Ramsey chansen, istället för att köpa in en ”kändis”. Det pratades om Laudrup och Sherwood. Istället blev det fokus på klubbkänsla och stabilitet. Bra val, tycker In the blood!

2. Les Ferdinand vid rodret. Den gamla hjälten sitter nu i klubbledningen för att ge stabilitet. En seriös fd storstjärna som faktiskt vill vara med och hjälpa till. Kan tillföra mycket.

3. Fansen. Man skulle kunna tro att fansen skulle tjura och inte vilja vara med längre… Tvärtom! I år har det sålts lika många säsongskort som förra säsongen. Alla vill vara med och förhoppningsvis få fira den nya Premier League-platsen när Återtåget är fullbordet.

Den som lever får se. Det kommer i vanlig ordning att gå upp och ner. Alla vi QPR-fans hoppas att trenden med förlust i öppningsmatcherna bryts redan i dag.

Come on U R´s!

Gilla sidan Prata om Queens Park Rangers, där du kan säga vad du tycker!

 

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com