SportsInternational-Premier-League

Hull-a-Balo! Vad pratar dom om i England inför dagens Premier League-matcher?

In the blood är på plats i London inför helgens omgång. Här får du en rapport om det som engelsmännen fokuserar på och pratar om. En stjärntränare som sparkar ned en popstjärna, en italienare som går till frisören och en spanjor som inte vill till United. Kan det bli mer intressant än så?

Ja, det kan det! Om du heter Erik. Erik Lamela är nämligen överallt. Argentinaren i Tottenham som fick allt om bakfoten och sköt säsongens mål i Europa i veckan. Du har väl sett målet? Annars kolla här.

Erik Lamela

Italienaren är självklart Den siste mohikanen i Liverpool, Balotelli. Allt handlar inte om tröjbytet i halvtid. Hans frisörräkningar är kalkylerade till 6000 kr i veckan.

 

image

 

I dagens Daily Star, inför Liverpool – Hull, kör man rubriken Hull-a-Balo. Hulls Tom Huddlestone erkänner att han minsann också har bytt tröjor i halvtid.

Lee Cattermole i Sunderland varnar Wengers skadeskjutna fåglar i Arsenal att nu ska dom ha revansch, inget snack om saken. Samtidigt säger Arsene att han tycker det är dags att Arsenal skärper till sig. – Vi måste spela bättre!

In the blood presenterade i veckan sin åsikt att det kommer bli huggsexa på försvarare i jul. Cirkusen har redan börjat. LvG vill ha spanjoren och Barcelonaspelaren Gerrard Pique till Manchester United. – Glöm det, säger Pique.

Chelsea hoppas på snabb comeback för Costa i helgen, Balo får kanske chansen från start och så var det bara det där med Stjärntränaren och Popstjärnan kvar.

 

640px-Olly_Murs_Sommarkrysset_2012_By_Daniel_Åhs_Karlsson

I en välgörenhetsmatch häromsistens skojade The Special One till det lite grann.

När popstjärnan Olly Murs kom dribblande längs sidlinjen låtsades Jose Mourinho lägga fällben för honom. På frågan vad som skulle hända om Di Maria kommer för nära tränaren nu på söndag, säger han med ett stort leende till pressen och alla som vill höra:

- I´ll kick Angel. Just like I did Olly Murs…

En bonusnyhet som knappast känns som ett hot, utan snarare ett löfte till alla QPR-fans!
Rio Ferdinand hotar med att sluta efter säsongen. Yes! :-)

Snart avspark!

Var med hela helgen på Facebook, Prata om Premier League

Läs mer om Liverpool – Hull

Aguero är hetare än hetast! Läs mer här

Och helgens stormatch, Manchester United – Chelsea här!

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com