SportsInternational-Premier-League

Match imorgon – Jag ska gå men har ingen biljett

image

 

Imorgon spelar Arsenal hemma mot Hull. Det enda jag vet säkert är två saker. 1. Jag ska gå på matchen. 2. Men jag har ingen biljett. Matchen är utsåld. Hur ska det gå?

När det till slut blev klart att In the blood-redaktionen skulle livebevaka den 8:e omgången och i första hand söndagsmatchen på Loftus Road mellan hopplösa bottenlaget Queens Park Rangers och pånyttfödda Liverpool gick blicken till vilka lördagsmatcher på tablån som var möjliga att besöka.

Svaret blev Arsenal – Hull. 8 hållplatser med Piccadilly Line från Covent Garden ut till Emirates blir lagom lördagsresa. Så jag gick in på Arsenal’s hemsida för att köpa en ströbiljett. SOLD OUT var beskedet.

Då ringde jag våra vänner på Sports International för att kolla om dom hade några Club Level-biljetter kvar, dom har ju sådana biljetter till varje Arsenal-match. Slutsålda!

Det var dags att ta beslut. Ska jag se matchen live eller nöja mig med puben? Live äger! Jag ska in!

Så nu är bara frågan, kommer jag lyckas? En fotbollsresenärs värsta mardröm är ju att ha gjort resan dit och sedan inte få biljett!

Men jag har bestämt mig. Jag ska in på Emirates imorgon. Helst till ordinarie pris. Annars så nära det ordinarie biljettpriset som möjligt.

Att köpa en svindyr biljett av någon på stan är för enkelt. Istället gäller det nu att undersöka vad som egentligen är möjligt.

 

Arsenal Station

 

Min plan är att först åka ut till Emirates när biljettluckan öppnar och se om det finns några tillbakalämnade. En liten enstaka borde väl gå att uppbringa?

Funkar inte det tänker jag gå till medlemspuben och artigt fråga om det finns någon som händelsevis har en biljett till övers för en stackars bloggare.

 

Arsenal Pub

Funkar inte det är jag beredd till förhandling med dom många som utanför arenan försöker tjäna en slant emellan på biljetten. Men så nära utgångspriset som möjligt ska jag!

Kanske lyckas jag och kommer in eller så misslyckas jag och får leta upp en sportpub. Det är worst-case-scenario.

Följ min kamp om biljetten på vår Facebook Prata om Premier League.

Gå in där redan nu och berätta hur du tror att det går. Kommer jag in eller är det SOLD OUT som gäller?

Passa också på att gå in på nya lagsidorna Prata om Arsenal och Prata om Hull, gilla dom och dela till dina fotbollskompisar. Där hittar du det du behöver i läsning och prat om just ditt favoritlag.

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com