SportsInternational-Premier-League

Nu är det jul och Quizzmas igen! Här är del 1

Vår årliga jultradition är tillbaka igen! Håller du med oss på In the blood och Prata om Premier League om att julafton egentligen är på Boxing Day? När ligan spelar full omgång och skinkan äntligen är slut! För att du ska stå ut med tjocka släkten bjuder vi in till den mest prestigefyllda frågesporten någonsin. Vi ska utse julens Quizzmas-king or –queen. Kanske vinner du både fina priser, bla en matchtröja och en enorm ära! Hjälp till att sprida detta till alla din vänner och övriga fotbollstokar du träffar i jul! Fotbollstomte

Så här går det till!

- Från och med idag 23 dec till och med 26 dec får du totalt 12 julnötter att knäcka. Kluriga frågor som kräver ett svar! – Varje dag mejlar du in dina svar till: info@intheblood.se , men du kan ocks vänta tills du fått alaa frågor- Vi söker dessutom en hemlig svensk. Det är utslagsfrågan. Du får en ledtråd per dag .

Den som har flest rätta svar och har listat ut vem svensken är vinner 1:a pris:

- Stiligt diplom som intygar att du är Quizzmas-king eller Quizzmas-queen 2015 – Matchtröja från klubben som den hemlige svensken spelat med – En riktigt bra bok om Premier League fotboll – Äran att alltid vara innehavare av titeln Quizzmas-king eller Quizzmas-queen 2:a till och med 5:e pris vinner en riktigt bra julklappsbok skriven av en viktig spelare eller tränare i Premier League!

Quizzmas-fråga 1: A Perfect Start

Det snackas ju mycket om managers i dessa dagar, och det sparkas många också. En som sitter rätt säkert är väl ändå Claudio Ranieri i Leicester som fått en smakstart på sitt nya jobb. Jo, för han är ju faktiskt ny för i året i klubben. Men han är inte unik. Leicester hade i år tagit 11 av 15 möjliga poäng efter fem matcher, men det finns en manager som första året i sin klubb tog 15 av 15 möjliga på de fem första matcherna. Vem var det?

Quizzmas-fråga 2:  Teenage Kicks!

Anthony Martial, född 5 december 1995, blev ju väldigt uppmärksammad i somras då han blev den dyraste värvningen av fotbollsspelare under 20 år någonsin när Manchester United köpte honom, dessutom gjorde han mål i debuten mot Liverpool. Men än värre, eller yngre, är Reece Oxford i West Ham, när han i premiäromgången spelade mot Arsenal så var han, 16 år och 236 dagar gammal. Men vi söker nu den yngste målskytten i Premier Leauge någonsin

Quizzmas-fråga 3: Kusinerna från Landet

Vi har ju flera gånger konstaterat att bara lag från London eller Manchester vinner Premier League, men det är ju en sanning med modifikation då även ett lag från Lancashire har vunnit ligan, Blackburn. Men vilka ytterligare lag från Lancashire har spelat i Premier League?

 

Gilla Prata om Premier League Då missar du inget om Quizzmas! Fotbollstomte 2

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com