SportsInternational-Premier-League

Omg 7 lördag

Ny omgång nya heta matcher, först ut en mycket viktig match.

Tottenham-Manchester City

 

Var står Tottenham i år, känns som man inte riktigt har stabiliteten att matcha de stora lagen, men nu är det up till bevis om man vill vara med på allvar. City hemma, en vattendelare.

City i sin tur, åkte på din första förlust förra omgången efter 5 raka segrar, hur påverkar de lag och självförtroende. Antagligen inte alls, att Tottenham förlorade cupderbyt mot Arsenal slår mycket värre mot dem.

Sergio Agüero på väg tillbaka till storformen. I Spurs har nye Heung-min Son imponerat men Kane däremot fortsatt blek.

Mitt tips 0-2

Och vi följer upp med nästa tuffa match då liga tvån tar emot Arsenal.

Leicester-Arsenal

Leicester – Arsenal

Och jag tror på Arsenal här, inte minst för att inga träd får växa till himlen och någon gång skall även Leicester segerrad spricka, varför inte här och nu.

Leicester har inlett storstilat både med kvalitéer jg inte trodde de hade men framförallt med en inställning som jag tror manga lag skulle lära mycket av att studera.

Alexis Sanchez börjar även han närma sig fjolårsformen, och jag tror han gör ett av målen på King Power Stadium. Det här är årets första riktigt tuffa för Claudio Ranieri och hans mannar, och jag tror man faller här.

Mitt tips 1-2

Liverpool – Aston Villa

Kniven mot strupen, för både Brendan Rogers och Tim Sherwood nu.

För Villa var det oerhört viktigt att vinna cupderbyt mot Birmingham nu i veckan, ger åtminstone lite andrum. Brendan lär ha sagt att han hr tre matcher på sig att vända skutan.

Att tabellen inte ljuger är något jag fått lära mig sen barnsben och at tom man inte vinner är man inte bra nog. Liverpool vinner inte och ligger långt ner i tabellen, Nu är det bara seger som räknas.

Man vann inte över West Ham, vann inte över Norwich, kunde inte avgtöra mot Carlisle under 120 minuters speltid., det är inte Bayern München, Barca och Real Madrid vi pratar om här precis.

Mitt tips 1-1

Manchester United – Sunderland

Manchester United får med sig resultat just nu hur de än spelar, det kan man inte sig om Sunderland som inte får med sig ett dugg.

Anthony Martial, veckans Butcher, har kommit in med sin talang och sitt ungdomliga naiva spelsdtt att bollen bara skall in i mål.

Sunderland väntar fortfarande på sin första seger, en seger som skulle förändra allt för Avocaat och hans gäng, men tyvärr den kommer inte här heller

Mitt tips 3-0.

Southampton – Swansea

Swansea har dippa efter en stark inledning oc Southampton är på väg uppåt efter en knackig dito.

Jay Rodriguez är tillbaka för Southampton och det betyder en hel del för deras offensiva alternativ.

Att slå MK Dons med 6-0, visserligen I Capital One Cup, var impomerande och viktigt, framför allt att rätt spelare fick komma igång med målskyttet.

Mitt tips 2-1

Stoke-Bournemouth

Jag brukar sällan spela emot Stoke hemma på Britania, och gör det inte nu heller. Såg Stoke mot Leicester förra helgen och de spelade som världsmästare i första halvlek. I andra rasade allt.

De borde tagit sin första seger då, men jag tror den kommer nu.

Bournemouth har inlett OK för att vara en uträknad nykomling, men här kommer man till korta bland annat mot en Peter Crouch som fick göra mål i cupen mot Fulham och nu fått tillbaka lite självförtroende.

Mitt tips 2-0

West Ham – Norwich

West Ham har spelat tikgit bra de senaste och bör vinna den här matchen rätt lätt. Norwich går alltid ut och kör för fullt och det tror jag straffar sig här.

Dimitri Payet är i strålande form hos West Ham, han är inblandad I det mesta och det mesta blir dessutom väldigt bra.

Mitt tips  3-1

 

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com