SportsInternational-Premier-League

Parklife – 3 dagar 3 arenor

Den brittiska fotbollen går in i sin absoluta slutspurt, och Intheblood går all-in för att ge er all dramatik i helgen. Visst, Chelsea har redan säkrat ligatiteln men spänning finns det fortfarande gott om. så väl i kampen om europaspel som i kampen för överlevnad. Men också i det vi kallar The Long and Winding Road, kvalspelet, play-off matcherna som inleds nu i helgen. Och Intheblood är på plats – all over the place!

 

175px-Ipswich_Town

Ipswich tog sista kvalplatsen och blev 6:a i Championship

 

På fredagkväll tar vi oss ut till västra London och besöker för första gången Griffin Park för att se hypade nykomlingarna Brentford ta sig an klassiska storlaget Middlesborouh. missa inte denna match den visas på tv10.

Lördagen blir en hektisk dag. förutom en som vanligt högintressant Premier League omgång, med bland annat ödesmatchen Hull – Burnley så har vi en kvalmatch mellan rivalerna Ipswich och Norwich innan vi på kvällen förflyttar oss till södra London och Selhurst Park där Crystal Palace tar emot Manchester United som vill går för att säkra sin Champions League plats.

Som sagt, Chelsea har redan säkra guldet därför ratar vi matchen på Stamford mot Liverpool på söndagen och beger oss i stället till Stevenage för ytterligare kvalfeber i mötet Stevenage-Southend i Play off till League One,

Missa inte all dramatik som vi kommer att förmedla på instagram och Twitter #inthebloodpl och självklart Prata om Premier League.

För nu är det KVALFEBER!

 

Läs mer om kvalets Åshöjden, Brentford HÄR

 

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com