SportsInternational-Premier-League

Primetime Tipsextra tid, men var är storlagen??

Nu är jag riktigt förbannad och orolig.

Det är lördag, veckans högtidsstund är här. Ända sen barnsben med tipsextra har lördag kl 16 varit helig tid. Jag sätter mig för att se på PrimeTime TV i det man kallar världens bästa Liga, Premier League.

Ligan med några av de mest profilstarkaste lagen och varumärkena i fotbollsvärlden, Chelsea, Liverpool, Arsenal och Manchester lagen United och City.

Men hallå! Var är dom? Det stora lördagsskyltfönstret är fyllt med andra lag, säkert bra matcher för oss inbitna, men inte det som bygger det stora varumärket. Jo, Manchester United spelar 18:30 så så vi får hålla tillgodo Tottenham – Cardiff, näst jumbon, som hetaste matchen kl16.

Derbyt Arsenal-Fulham, Chelsea i Southhampton och seriefinalen Liverpool mot Manchester City går alla på ”reservdagen” söndag.

Jag förstår, TV bolagen plockar ut godbitar för att betala FA och klubbarna enorma pengar i TV-rättigheter, detta lämnar lördagen med ett stort jasså.

 

Testbild

 

OK det finns supportar till de andra lagen som följer sitt Tottenham, West Ham och Wolverhampton i ur och skur. Men skall man få den oinvigde eller förstagångstittare att bänka sig för att se Premier League nu när ligan startat igen, så är det på gammal tipsextratid och då känns inte dessa matcher speciellt heta.

Kort och gott hur lockande är Premier League med Tottenham-Cardiff kl 16 på en lördag. Kan lika gärna följa regeringsbildningen live i stället eller diskutera Mourinhos vara eller inte vara ..

Mourinho2

Övriga matcher idag kl 16 är

Burnley-Huddersfield

Crystal Palace-Everton

Watford-Bournemouth

Tror du Manchester United skulle bli bättre genom att byta tränare? Diskutera HÄR !

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com