SportsInternational-Premier-League

Säsongsstart för Engelska fotbollen – Häng med från början!

Äntligen är det dags igen. Ligorna i England startar. För oss på In the blood är det en fest som måste firas. Och vi lovar, den här säsongen kommer bli hur kul som helst! Vi drar igång direkt i helgen och bevakar Championships premiärhelg live på Loftus Road, när QPR möter Leeds på söndag middag.

Riyad mahrez tounge Zlatan UNited

Dessutom är det ju både Community Shield, när Leicester möter Manchester United. Och stormatch i Sverige när Arsenal och Manchester City träningsspelar och slipar formen på Nya Ullevi.

Kort sagt det drar igång på allvar nu. Och nu känns det lika ovisst som vanligt, eller kanske ännu mer. Vi kommer från den konstigaste säsongen i Premier Leagues historia. När Leicester vann ligan, Tottenham höll på att komma före Arsenal och både Man United och Liverpool missade Champions League.

Dessutom är Newcastle och Aston Villa ur förstaligan och Hull uppe. Problemet är bara att Hull har varken tränare eller spelare med bara en vecka kvar till avspark.

Vi kommer inte få reda på hur lagen egentligen ser ut förrän i början av September, något som In the Blood har starka åsikter om som säkert kommer vädras här på bloggen.

Dessutom går det inte att mörka det faktum att Zlatan och Mourinho är i Premier League. Med allt vad det innebär av utskällningar, utfrysningar, uttalanden och underbara ögonblick.

Vilken säsong det blir!

In the blood har förstärkt redaktionen för att vara din alternativa kanal i mediabruset. Det är här du hittar informationen du inte hittar någonstans.

För oss som älskar engelsk fotboll på riktigt.

Häng med oss här på bloggen och på vår facebooksida, Prata om Premier League.

 

Nu kör vi!

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com