SportsInternational-Premier-League

Söndagsmatcherna Omg 3

Tro det eller ej men tre stekheta matcher i dag söndag också!

West Bromwich – Chelsea

Chelsea måste vinna nu, vad händer annars. Tänk er en förlust och Chelsea står på en poäng mot ev 9 för City om de slår Everton. Vem sparkar Mourinho ur ledarstaben då?

Oavgjort hemma mot Swansea var blekt men OK i en premiär men sättet man blev utspelade av City andra omgången var häpnadsväckande. West Bromwich måste man slå. Man Måste.

West Bromwich, som precis som Chelsea har 1 poäng efter två matcher har allt att vinna inger att förlora.

I Chelsea kan Pedro göra debut. Och kanske kan komma in med energi och initiativ förmåga något som tycker Chelsea saknat så här lång I så väl försängsmatcherna som i liga spelet.

Jag tror Chelsea tar sig i kragen och vinner 0-2

 

Everton-Manchester City

Upp till bevis för City, är man så bra som man visade mot Chelsea eller var det en engångsföreteelse?

Och det samma gäller för Everton, matchen mot Southampton chockade man en hel fotbollsnation och firma Lukaku och Barkley fullkomligen regerade nere på St Mary’s.

Men City

Känns så här långt som ligans bästa lag , och den titeln vill man inte bli av här och nu och ser man hur Watford spelade hr på Godison så finns det stora chanser för City stjärnor, Agüero, Kompany & Co att ösa på om Everton spelar som dom gjorde i hemmapremiären.

Mitt tips 1-3 till City

 

Watford-Southampton

Obesegrade nykomlingen mot fjolårets succélag, fast det är bara 2 poäng mot 1. För Southampton vore 1 poäng på de tre första matcherna en katastrof, speciellt med tanke på motståndet: Newcastle, Everton och nu Watford. Nu krävs poäng och helst 3 st.

Senar lagen möttes på Vicarage Road vann dock Watford med 3-2 , men det var 1999.

Southamptons förlust med 0-3 hemma mot Everton var en chock för alla inte minst för Southampton. Nu måste man täta och tänka, göra om och göra rätt. Tror mycket fokus blir på positioner och struktur, dvs väldigt lite tok offensiv från deras sida.

Mitt tips 1-1

Vill du dominera i TV-soffan, massor med nördvärdig fakta hittar du här: Nördvärdigt vetande

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com