SportsInternational-Premier-League

Spelförslag omg 12 Tipsextra Lördag

Dags igen. För ännu en Tispextra lördag.

Jag det känns lite så den här lördagen, inga matcher man lyfter på ögonbrynen jätte mycket för.

Istället får vi en väldigt viktig match i bottenstriden och en rejäl revansch chans att e fram emot.

 

Bournemouth – Newcastle (13.45

Och jag vi börjar med dagen med den ack så viktiga bottendrabbningen. Bournemouth, nykomlingen med bedrövlig form och oändligt med skador, ligger just ovan för strecket och jagas av Newcastle som i alla fall har börjat visa lite av den kapacitet som finns i laget. Även om det bara är början av november så sticket jag ut hakan här och säger att lagen som förlorar den här matchen får lämna Premier League i maj.

Bournemouth som sina skador till trots gjorde en bra match mot rivalerna på sydkusten senast, förlorade ändå tillslut.

Tror man gör så igen, då Newcastle är det bättre laget, åtminstone på pappret.

Mitt tips 1-2

Leicester – Watford

Jamie Vardy i Leicester har nu gjort mål i jag vet inte hur många matcher på raken och även om Watford gjort det bra på sistone är Leicester verkligen i en annan dimension just nu. Med Två Veckans Butcher i laget, bägge målgörare senat, Jamie Vardy och Riyad Mahrez, och i högform.

De kommer garanterat bli Leicester må från nån av dem nu också. Watford kommer inte lägga sig och självdö utan göra sitt på King Powers, och borta formen är god hos Watford.

Men med den förmåga Leicester har att vända underläge till seger ser jag ingen annan utväg än en hemmaseger här.

Mitt tips: 3-2  läge att spela på många mål med andra ord!!!

 

Manchester United – West Bromwich

West Bromwich och Tony Pullis vet vad dom vill, speciellt på bortaplan. Kompakt, tight och smart. Pullis har skapat ett lag som är väldigt svårt att slå, om än lite trubbigt framåt. Dessutom finns en väldigt krävande public på Old Trafford som förväntar sig att United tar takt pinne och kräver ett tidigt ledningsmål, annars kan dom vända sig emot laget. Problemet som sagt det är inte lätt att göra tidiga och enkla må på WBA.

Men jag tror dom gör ett mål, även om det inte kommer tidigt.

Mitt tips 1-0 , och 0-0 i paus.

 

Norwich – Swansea

Kanierfåglar mot svanar. Norwich stretade emot bra mot Manchester City förra helgen, men föll på bortaplan till slut, och det kanske trots allt var rättvist. Swansea hard et tufft just nu och får inte spelet eller resultaten med sig. Självförtroende saknas hos spelare som annars brukar vara kliniska, som Gomis t ex.

Tror det blir jämt på Carrow Road.

Mitt tips: 1-1 skall jag gardera blir det dock med en 2-a jag tror på Monk.

 

Sunderland – Southampton

Southampton should cause Sunderland’s defence all sorts of problems.

Sunderland har stora problem I försvaret, star fel gör fel och tänker fel, det gör att man ligger näst sist med bara 6 poäng, och då kom ändå 3 mot värsta rivalen i derbyt.

Southampton har börjar vakna till liv och klättrar i tabellen med skadade spelare tillbaka i truppen har man börjat vinna igen.

Tror Sunderlands försvar för en tuff uppgift här

Mitt tips 1-3

 

West Ham – Everton

Här blir det inte mållöst, det kan jag lova! Båda lagen kommer att gå för seger här och det kan nog bli ganska öppet bakåt. Kanske blir här det den roligaste lördagsmatchen att se på.

West Ham med Andy Carroll från start tycker jag inte är lika vasst som West Ham med Diafra Sakho. Caroll saknar farten Sakho har man får visserligen eb bättre huvudspelare, men jag tycker han är bättre som inhoppare än startspelare numera där han kan gå in med tyngd och vinna straffområdesspelet i slutet av matcherna.

Mitt tips: 2-1  men garderar med X

 

Stoke – Chelsea (18.30)

Skall det här bli den stora revanschen för Mourinho och the Blues. Mourinho förresten får ju inte vara på bänken. Vad händer om Chelsea nu vinner med 5-0, utan Mourinho?

Det kanske skapar än mer konstiga frågor om spelarnas inställning till Mou, eller?

Det är alltid tuffa matcher på Britannia … tror Chelsea måste göra första målet, ett Chelsea i underläge reser sig inte just nu, fast det gjorde dom ju mot West Ham men det hjälpte inte ändå.

Jag spelar: 1-2,  men hade garderat med X om den var med på kupongen.

 

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com