SportsInternational-Premier-League

Spelförslag Omg 15 Lördag!

Stoke – Manchester City (13:45)

Manchester City har haft svårt på Britannia Stadium fram tills i fjol då man med en 4-1 seger tog sin första seger där på 7 försök.

Kan City fortsätta att leverera de kommande veckorna kan de skapa ett bra utgångsläge inför 2016 men då måste spelare som den tidigare veckans Butcher, Vincent Kompany vara tillbaka i fin form, för nu väntar ett hektiskt program men många tuffa matcher i december.

Stoke är ett stabilt och svårslaget lag speciellt hemma på Britannia, vinner och förlorar oftast med små ett max två mål, – alla fem ligasegrar i år har varit med udda målet.

Problem med The Potters är att man inte skapar tillräckligt med chanser just nu och mot ett lag som City kommer det att straffa sig.

Jag håller på Pellegrinis gäng här nu även om Vincent Kompany fortfarande är skadad.

Mitt tips 0-1

 

Arsenal – Sunderland

Sunderlands pånyttfödelse fortsätter med den förra helgens seger mot Stoke, och forward Duncan Watmore’s har verkligen gjort succé!

Det är dock en fara i ett bygga en hype kring en spelare tidigt, vilket inte minst engelska medier är snabba på, men Duncan är inte bara snabb han är en vass avslutare också, dessutom är han i zonen nu.

Arsenal har ju återigen ett helt lag på skadelistan men även utan Santi Cazorla och Alexis Sanchez  skall man slå Sunderland hemma.

Mitt tips 2-1

 

Manchester United – West Ham

United möte mellan Manchesters och West Hams United. Detta blir en tuff nöt för West Ham med nyckelspelare som Dimitri Payet och Diafra Sakho, och efter en lysande start har man nu fyra raka utan seger, vilket påminner mycket om vad som hände med Hammers förra året.

I Manchester är Van Gaals oro den snåla målproduktionen.

Manchester United är välorganiserat och defensivt starkt lag men knappast offensivt skrämmande men de lyckats ändå få med sig resultaten, på  något sätt utan att spelet riktigt har klickat.

Mitt tips 1-0

 

Southampton – Aston Villa

Jag tror det är tur för Southampton att man inte behöver g och grubbla allt för länge över onsdagens Capital One Cup debacle mot Liverpool. Men det är minst lika illa hos Gardes Astons Villa som verkar vara  lite ”all over the place” just nu.

Det är svårt att saga om Villas största problem är offensive eller det defensiva spelet, det verkar vara lika illa över hela planen.

Mitt tips: 2-0

 

Swansea – Leicester

Leicesters spel just nu är underbart att se, så befriande på något sätt. Offensivt så det förslår på många fler fronter än bara den historiske målskytten Jamie Vardy.

De flesta förväntar sig att the Foxes skall hämta hem tre poäng från Wales mot Swansea, jag är inte säker på att så blir fallet.

Swansea är inte var Swansea var i fjol, man har helt enkelt inte flytet och, i motsats till Aston Villa tidigare, så tycker jag man är klart bättre än vad resultaten har visat.

Walesarna var inte mycket till hot mot Liverpool förra helgen, även om förlusten blev knapp skapade man knappt någonting.

Garry Monk och hans Swansea har bara vunnit en av de 10 senaste ligamatcherna men jag tror trots allt att man inte är lag för bottenstriden och då är det dags att ta klivet därifrån.

Mitt tips 2-2 garderar till 1X

 

Watford – Norwich

Watford har gjort det bra på sistone, tät defensiv och snabba omställningar och man börkjar dessutom göra mål på chanserna.

Watford r nöjda med att vara där man är, mitt i tabellen, och man kan spela sitt spel utan att behöva känna kniven mot strupen I varje situation.

Norwich tog en “bonus poäng” mot Arsenal förra helgen men på bortaplan har man sett vilsna ut.

Sätter ett oavgjort resultat som utgångstips men det skall defintivt garderas, problemet är bara att jag kan inte bestämma mig.

Mitt tips 1-1, sen går jag ändå att hemma plan avgör, även om poängen mot Arsenal stärker Norwich.

 

West Bromwich – Tottenham

Tottenham har gjort en fantastisk säsong så här långt, och är fortsatt obesegrade sen öppningsrundan.

Men på det sättet som Pullis fått West Bromwich att spela tror jag man hare n bra chans att störa Spurs riktigt ordentligt, ja man gör det svårt för de flesta lagen speciellt hemma på the Hawthorns.

Mitt tips 1-0

 

Chelsea – Bournemouth (18:30)

Chelsea har nu tre raka matcher utan förlust, och senast mot Spurs visade man att man faktiskt fortfarande kan fixa ett kryss på beställning.

Diego Costas är Jose Mourinhos största problem för tillfället och det lär bli en följetång oavsett om den spanske strikern får spela eller ej.

Jag kan dock inte se Bournemouth rubba Chelsea överhuvudtaget, oavsett alla “buts and ifs”. Deras sena upphämtning senast mot Everton  visade att det trots allt inte är något fel på inställningen, men det kommer att krävas något helt annat här på Stamford Bridge.

Mitt tips: 2-0

 

Ni missar väl inte vår egna Julkalender i December 20 saker du inte visste om Premier League del 2 och del 1

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com