SportsInternational-Premier-League

Spelförslag omg 16 – Lördag

Norwich – Everton

Det har gått ett tag sedan Everton förlorade senaste, sju veckor sedan mot Arsenal den 24:e oktober.

In contrast, Norwich are on a poor run – they have only had one victory in their last 10 league games and seemed to go down without too much of a fight against Watford last week.

The Canaries måste ta sina poäng på hemmaplan och det vet man.  Det visade man med besked i senaste matchen på Carrow Road, då man fick 1-1 mot the Gunners. Man kommer att gå all-in i denna match, men kan man ladda om en gång till. Martinez hyllar sin Lukaku som är en nyckelspelare om Everton skall fortsätta sitt segertåg.

Mitt tips 0-2

 

Crystal Palace – Southampton

Southamptons form på sistone är lite oroväckande – de har förlorat tre av de fyra senaste matcherna och kryssade den fjärde, hemma mot bottenlaget Aston Villa.

Crystal Palace har varit upp och ner hela säsongen och blandat toppresultat med rena bottennapp.

Mitt tips: 2-1

 

Manchester City – Swansea

Först och främst, jag tycker synd om Garry Monk, årets tränare i fjol nu uppsagd eller sagt upp sig.

The Swans har inte problem för att någon av deras forwads är ur form utan för att alla fem är det. Det är otur och speciellt otur för Gary Monk. Men faktum kvarstår Swanseas, anfallare gör inga mål längre.

För Manchester Citys del verkar problemen komma när motståndarna slutar spela och bara backar hem. Man måste lära sig bemöta låga försvar och att varje spelare tar sitt ansvar att jobba för att skapa chanser i dessa matcher.

Jag tror inte det blir fallet mot Swansea. City är dessutom revanschsugna efter förlusten mot Stoke senast.

Mitt tips 2-0

 

Sunderland – Watford

Watford har hittils gjort en lysande säsong och manager Quique Sanchez Flores bör få bra mycket mer beröm än vad han hittills fått i media.

Han tillträdde I somras tillsammans med de flesta utav spelarna men har snabbt visa tatt han förstår vad som krävs för att överleva i Premier League.

Det här blir ett tuff match för honom och för Watford för trots att Sunderland förlorade mo Arsenal senast gjorde man en bra match.

Sam Allardyce och hans Sunderland fortsätta att plocka poäng, och en hemmamatch mot en av nykomlingarna är en sådan match man måste ha poäng I för att överleva i bottenstriden

Mitt tips: 1-1 och garderar med 1x på stryktipset.

 

West Ham – Stoke

West Hams 0-0 match senast mot Manchester United var en stor taktisk triumph för Slaven Bilic och hans Hammers.

Andy Carroll var hotet framåt och var det någon som skulle kunnat avgöra matchen var det han.

Stoke imponerade likaså när man hemmaslog City och det blir intressant och se hur mycket självförtroendet höjts hos the Potters efter den segern. Vågar man gå för seger på Upton Park?

Mitt tips 2-1 men garederar med X.

 

Bournemouth – Manchester United (18:30)

Pressen bör så öka på Louis van Gaal I och med uttåget ur Champions League och det ganska mediokra spelet laget visat upp på sistone i ligan, även om resultaten där ändå varit helt ok. Men ärligt talat kommer inte van Gaal att bry sig ett dugg, han kommer inte ändra sättet att spela det minsta.

Vi vet nu hur United uppträder, speciellt på bortaplan, och det är inte speciellt upphetsande.

United har lite skador men Bournemouth har desto fler, men vad man har är en toga och en fighting spirit som verkar outtröttlig, se bara på den sena upphämtningen mot Everton och den heroiska segern mot Chelsea senast.

Mitt tips: 0-0, tyvärr Spelar på under 3 mål innan match och ev under 2 i puas.

Du har väl inte missat den sjätte delen i vår december förljetång: 20 saker du inte visste om Premier Leaguer. Lär den här Del 6

Och inte minst glöm inte att lyssna på premieravsnittet av vår pod. Du hittar den här INTHEBLOOD PODCAST 1 eller här nedan

 

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com