SportsInternational-Premier-League

Spelförslag omg 23 Lördag

Så är det äntligen dags för en rejäl Premier League omgång igen, och vilka matcher sedan!

Skall Ligan avgöras nu?

 

Hull-Newcastle

Vidöppen i mina ögon, Newcastle det bättre laget, men hur är motivationen i klubben?

Hull måste vinna hemmamatcher nu för klamra sig över från strecket.

Mitt tips 1x säger 2-1

 

Crystal Palace-Everton

Pardew har fått en fin start i nygamla klubben, samtidigt som Everton inte gör någon människa glad just nu med 5 raka utan seger.

Jag spelar 1-an säker, 2-0

 

Liverpool-West Ham

Intressant möte i kampen om Europaleague, och kanske CL-platserna. Förändringar i trupperna under Januarifönstret gör att man inte riktigt vet vilka som startar.

Tycker Liverpool sett riktigt bra ut i cupmötena mot Chelsea även om det inte blev nån Wembley biljett. Dock har man väldigt svårt att göra mål.

Mitt tips 2-1 till Hemma laget och en 1-a

 

Manchester United – Leicester

Leicester som sladdat lite har fått lite kontakt igen och skulle med en trepoängare här rent av kunna kravla över strecket. Nu tror jag inte det blir så United är ett klart bätrre lag och bör vinna ganska enkelt om man inte kör fast som man gjorde mot Cambridge. Nu tror jag inte Leicester kommer att spela fullt lika defensivt.

Jag tippar 3-0 och en säker 1-a

 

Stoke – Queens Park Rangers

QPR har ju som bekant inte tagit en enda poäng på bortaplan hittills den här säsongen , och det duger ju naturligtvis inte, samtidigt som man spelat riktigt okey hemma på Loftus. Stoke som brukar ha sin trygga borg hemma på Britania har kanske inte varit lika hemmasäkra som man brukar men på sistone har det sett bättre ut.

Tror inte QPR mäktar med att ta poäng här heller. Stoke vinner 1-0

 

Sunderland- Burnley

Även detta en oviss match med ett Burnley ändå visat lite klass senaste tiden och lagen har nu samma poäng (20) och ligger båda just över strecket. Sunderlands dilemma var ju i början alla X-en , nu skulle man göra allt för att få med sig en pinne från matcherna, då man bara tagit en poäng på de senaste fem matcherna.

Mitt tips, det är ju trots allt Sunderland, blir 1-1, och skall jag hålla någon som segrare blir det ändå hemmalaget så jag spelar 1X

 

West Bromwich-Tottenham

Tony Pullis har fått lite ordning på Albions sen han kom till klubben, tre raka utan förlust nu, men å andra sidan bara en seger. Tottenham tuggar på och man har bra spets i laget med Kane och Eriksen. Och tabellen visar också klasskillnaden mellan lagen.

Jag trot West Brom vill visa hemma publiken att man står upp och krigar och vill ha en poäng här, det här är ingen man man går för seger i. Tottenham å sin sidan vill säkert vinna men är nöjda om man har en poäng med sig hem.

Mitt tips 1-1  men spelar X2

och så…

 

Chelsea-Manchester City

Står hela Premier League på spel här?

Kan något lag jaga i kapp Chelsea om man plockar tre pinnar här? Men frågan är hur det är med Chelsea. Costa kan riskera en avstängning för vårdslöst spel och Fabregas haltade av senast.

Bägge lagen åkte på riktiga kallduschar i FA-cupen, men Chelsea fick ju revanschera sig genom att ta sig till final i ligacupen.

City har, förutom cupförlusten, förlusten mot Arsenal som svider och innan dess ”bara” oavgjort mot Everton.

Man är nu 5 poäng bakom Chelsea, och samtidigt 5 poäng före Southampton som är trea. En förlust här samtidigt som Saints vinner innebär att man är 8 poäng från Chelsea och bara 2 före trean.

Säkrar Chelsea ligatitel med en seger? Hur som helst skall det mycket till för någon att ta igen 8-10 p på Chelsea.

Mitt tips 1-1 el 2-2 men med 1-an som gardering.

 

Läs mer om de kära återseendenas stora match Liverpool – West Ham HÄR

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com