SportsInternational-Premier-League

Spelförslag Omg 23 Söndag

Spelförslag Lördag

En lördag hittills utan större sensationer, dock en match kvar i skrivande stund, Chelsea-City till kvällsmaten. Men två heta matcher återstår denna omgång här kommer spelförslagen för dem.

Skall man vara ärlig så är det två matcher som skall sluta med hemmasegrar bädå två, men här kommer lite tankar om varför det kanske inte blir så!!!

Arsenal- Aston Villa

Så varför spelar vi då bara inte en rak etta på Arsenal, Arsenal som sett starka ut de senaste matcher och är i bra form.

För det första, senaste mötet på Emirates slutade 1-3 Villa seger och På Emirates är statistiken helt jämn, 4 möten 2 segrar var så det är inte alls en given ett i denna match.

”The history book on the shelf is always repeating it self”.

Sen dessutom verkar det finnas någon känsla hos Arsenalspelarna att de är större än var de är, att de fortfarande är oslagbara. Det innebär att de släpper till chanser och lägen det inte borde göra spelar men för små marginaler helt enkelt.

Så Arsenals största fiende mot Villa, som inte kan göra mål, är dom själva.

 

Southampton-Swansea

I Swansea gapar tomrummet efter Wilfred Bony vidöppet. Nu finns chans för någon att ta den platsen, varsågod och ta den!

Men faktum är att Southampton inte har förlorat sen lucia och Swansea har fyra raka utan seger.

Swansea har dessutom inte gjort mål på Southampton på 377 minuter, så det är dags för det nu!

och då mina damer och herrar, Southampton har bara vunnit 1 av 6 hemmamatcher då motståndarna gjort mål. Så gör Swansea nu äntligen mål så vinner inte Southampton!

 

Men kom ihåg utgångstipset är 2 st 1-or och 2-0 i bägge matcherna.

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com