SportsInternational-Premier-League

Spelförslag Omg 29 Lördag

Häftig Lördag som startar upp med två Londonderbyn

Crystal Palace – Queens Park Rangers

Pardews mannar har klättar upp på från nedflyttningsplats till tolfte plats i tabellen och har nu 8 poäng ner till QPR under strecket. Hemma seger innebär 11 poängs skillnad och faran över för den här säsongen, medans en QPR seger skulle innebära att skillnaden lagen emellan är nere i 5 poäng.

Dock tror jag QPR haft stolpe ut lite för många gånger den här säsongen och orkar man verkligen resa sig igen, i så fall är det matchen.

Queens Park Rangers brukar också ha lätt för Palace och har sju raka matcher mot dem utan förlust, däremot har man dt tufft i Londonderbyna med bara 6 segrar på 34 matcher,

Mitt tips 2-1, och en etta om den vore med på kupongen.

Arsenal – West Ham

Nästa London derby! West Ham har gått riktigt dåligt sen ny jul, med bara 1 seger på 11 matcher. PÅ Emirates kommer man att göra att för att göra det svårt för Arsenal, därför hade jag gärna tagit med X krysset på kupongen i fall Arsenal helt enkelt inte lyckas dyrka upp West Ham defensiven, men tecknen i mitt 64-raders räckte inte till.

Arsenal är i ett fullt krig om CL platserna och det har nu sett riktigt bra ut i liga spelet på sitsonde och man är just nu ett klart mycket bättre lag än Hammers.

Segern i FA-cupen mot United var ett bevis på att Arsenal-formen är fortsatt på väg upp.

Mitt tips 2-0, etta.

 

Leicester – Hull

Leicester allt jämt sladdande jumbo i ligan, spelet på sista tiden har sett het Ok, ut men man får sällan poäng man förtjänar.

Hull är inte heller de på den säkra sidan, visserligen 5 poäng ner till QPR men en seger här skulle sitta för fint för Steve Bruce som just signerat ett nytt kontrakt med klubben.

Men på bortaplan har Hull haft det svårt i år med bara 1 seger på 13 matcher.

Tror dock Hull är ett bättre lag än Leicester och motivationen bör vara stor hos bägge lagen.

Mitt tips 1-2 men garderar med X2.

 

Sunderland – Aston Villa

Ytterligare två lag i området just ovanför nedflyttningsstrecket.

Villa har i matcherna mot West Bromwich lyckats göra mål, två i varje match.  Hoppas de kan ta med sig det till i fortsättning av liga spelet, då kommer man att klara sig från nedflyttnigsracet i år för spelet har sett OK ut ganska länge, men man har inte kunnat göra mål.

För Sunderland är jag mer orolig i det långa loppet även med Jermain Defoe i laget har man svårt att sätta sina chanser. Detta är verkligen en måste match för Black Cats.

Mitt tips 1-0 men garderar till 1X

 

West Bromwich – Stoke

Svår tippad och oviss match med två lag i bra form som bägge klättrar rejält i tabellen, Stoke uppe på 8 plats i tabellen och West Brom, trots förlusten mot Villa på 13:e plats.

Stoke är ett lag med hög potential och är kanske det bättre laget, men Pullis mannar säljer sig dyrt och efter dubbelförlusterna mot Villa så är revanschlustan inför hemmapubliken stor.

Stoke är inte kännt som något stort bortalag men på The Hawthorns har man en fin svit om sex vinter och en förlust på de senaste sju besöken på The Hawthorns och PL facitet r ännu bättre, 5 raka segrar. Den sviten vill West Bromwich gärna bryta.

Mitt tips 2-1 men 1x på kupongen,

 

Burnley-Manchester City

Burnley gjorde en heroisk vändning på Ethiad när lagen möttes senast, när man City tappade en 2-0 ledning hemma. Jag tror dock inte man kan upprepa den bedriften idag.

Manchester City har visserligen Barcelona matchen att ladda inför men toppstriden i ligan är minst lika viktig och då har man inte råd med onödiga poängförluster.

Mitt tips 0-2 säker tvåa

 

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com