SportsInternational-Premier-League

Speltips Omg 30 Söndag-Måndag

Tre matcher kvar omgång 30!

Kan vara en bra grund för en trippel eller trippelsystem, men det finns ju ett europatips också att ha i åtanke.

Påskdagens första match!

Burnley –Tottenham

Tuff och oviss maytch, Burnley hemma, i desperat kamp för sin överlevnad i Premier League, är inget man viftar bort, men Spurs har också sitt att kämpa för och i deras fall Europa League spe som gäller, för ärligt talat så har Champions League tåget redan gått.

Sean Dyche måste få stopp på Harry Kane, som är het just nu, och har sällskap av en viss Andros Townsend med självförtroendet på topp från spel och mål i landslaget mot självaste Italien.

Men Burnley bevisade mot Manchester City, att man är inget ag som någon kommer dit och kör över. Så det blir en  tuff och viktig match för bägge lagen och ett logsikt resultat är ett kryss.

Mitt tips som utgångs rad 1-1 garderar på tipset till X2

Sunderland – Newcastle,

Englands kanske mest infekterade derby! Missade du historiken kommer den i repris strax på bloggen!

Som alltid ett jämt och ovisst derby, mycket känslor och mycket prestige och kanske inte alltid fotbollskunnandet som avgör. För Sunderland betyder det så mycket mer än för Newcastle om vi tittar på tabelläget, då man ligger just ovanför nedflyttningsstrecket. Och känslor och derby och skills kanske inte betyder allt här, kampen för överlevnad tror jag har  den största betydelsen,

Lee Cattermole är tillbaka och de betyder jättemycket för Sunderland. Black Cats måste gasa attackera och trycka på som hemmalag vilket självklart öppnar upp för John Carvers mannar som gärna tar en poäng med sig på tunnelbanan hem.

Jag tippar 1-1 även här, lägger dock garderingen på hemmalaget här, för överlevnadens skull.

Crystal Palace – Manchester City

Selhurst Park är aldrig ett ställe dit man åker och hämtar poäng. Speciellt inte om man är på mitt uppe i titeljakten, vilket City måste anse sig vara. Men en förlust här så kan man sluta hoppas, speciellt med Chelseas seger över Stoke.

Det spelar Palace rakt i händerna för Alan Pardews lag är ett perfekt kontringslag med mycket fart i benen.

City är självklart det bättre laget och måste fortsätta tro att det kan komma i kapp Chelsea snarare än att återta andraplatsen, som Arsenal just tog i från dem, så skall man vinna. Jag tror dock luften gick ur dem lite med Chelsea seger, och det behöver ladda om någon omgång för att ta sig an kampen om andra platsen.

Jag tror på kryss även här 2-2! Men hade dock garderat med tvåan om den varit med på kupongen.

Trippeln

Trippelförslag om tre kryss ger 45vgånger pengarna om du törs! Sen kan man kombinera garderingarna på vad man tror utefter detta!

Sunderland-Newcastle historiska återblicken på rivlaiteten httar du ivårt tidigare mycket uppmärksammade inlägg: Ett derby på blodigt allvar

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com