SportsInternational-Premier-League

Veckans Butcher omg 12

Vi måste be om ursäkt.

På grund av utlandsresor och teknikstrul har vi inte redovisat Veckans Butcher de senaste omgångarna.

Men var så lugna, ni missar inget för vi har haft full koll och levererar dem till er under helgen, vi börjar med omgång 12.

Veckans Butcher

Efter trög inledning gör nu förra årets stjärnskott återigen succé. Veckans Butcher omg 12 är med sitt mål mot Arsenal i derbyt  återigen med i skytteligaracet, Harry Kane!

Harry Kane

Harry Kane…

…hela Tottenhams kelgris och ur Spursaren, Harry Kane, började sin karriär som knattespelare i… Arsenal, men efter bara något år bytte tillbaka sin förstaklubb Ridgeway Rovers innan han som 11-åring gick till hemmaklubben, för familjen Kane bodde i Walthamstow bara någon kilometer från White Heart Lane.

Harry gillar inte bara engelsk fotboll utan också amerikans, men håller den engelska fanan högt även där då han är ett stort fan av The New England Patriots som är efter 10 år i år åter blev Super Bowl vinnare, men Harry inte bara håller på ett lag, han är inbiten NFL följare och spelar tex American Football’s Fantasy League.

Men det är inte bara fotboll i Harrys huvud utan även mindre bollar, golfbollar. Harry spelar själv oftast tillsammans med sin bror Charlie och han är ett stort fan Rory McIllroy.

Harry golf

 

Kommer du ihåg vem som blev veckans Butcher omgång 11?

Missa inte heller vår ”julkalender” 20 saker du inte visste om Premier League del 1  och del 2

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com