SportsInternational-Premier-League

Veckans Butcher omg 5 – Inhopparen som gjorde hattrick!

Veckans Butcher omg 5 – Inhopparen som gjorde hattrick!

I Champions League röran har vi nästan glömt abort att publicera veckans Butcher från helgen.

Och det blir, nästan självklart, skotten som nästan på egenhand sänkte Chelsea.

 

Steven Naismith, född i Irvine syd väst om Glasgow i Skottland och började sin karriär i närbelägna Kilmarnock 2004 innan han 2007, som en sista minuten transfer enligt uppgift med 19 sekunders marginal. gick över till Glasgow Rangers och samma år landslagsdebuterade för Skottland 2007 mot Färöarna.

2012 gick Naismith som free transfer till Everton då han och Rangers, i och med ägarbyten och tvångsdegradering, inte skrev något nytt kontrakt och han kunde då återförenas med sin tidigare anfallskollega Nikica Jelavić. En flytt som Naismith beskrivit som det svåraste beslutet i hans fotbollskarriär.

Han kom in han sågs och han segrade…

Naismith

Men de stora rubrikerna fick han alltså nu, 2015m när han inte ens platsade i Evertons startelva inför matchen mot Chelsea, men när Muhammed Besic blev skadad redan i den nionde minuten, fick Naismith komma in.

1-0 gjorde Naismith i den 17:e minuten då han mötte Brendan Galloways inlägg med pannan. Fem minuter senare med ett skott utifrån slog han till igen, Steven fullbordade sitt hattrick, genom att framspelad av Ross Barkley, i dålig vinkel slå bollen under Asmir Begovic i Chelsea målet.

Ett perfekt hattrick i avseende ett mål med huvudet, ett med vänstern och ett med högern!

Steven Naismith har under åren haft problem med Dyslexi ett problem som han nu övervunnit med är fortsatt aktiv i arbetet mot läs och skrivsvårigheter som ambassadör för det skottska dyslexi förbundet.

Naismith2

Om bloggen

Startad:
2014-08-11

Författare:
Max Söderpalm
Gunnar Jönsson

Nyheter från Premier League

RSS Okänt flöde
Tabellen

Widget powered by WhatstheScore.com